top of page
kezakezben.jpg

KÉZ A KÉZBEN

"A Lélek suttog, s én hallgatom.
Hallgatom a Te Lelked: suttogok vele.
Suttogok neki, neked, nekünk.
Ha szóra nyílok: Ő beszél.
Ha csendben vagyok: Ő hallgat,
Tanít, s én figyelek.
Ha kérdezel magadról:
Lelked általam válaszol.
.
Támogasson hát suttogásom az utadon,
hogy benne meghallhasd saját Lelked hangját.

Engedd, hogy együtt, végre: Hazatérjünk."

Egyéni kozultáció
EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Utam során végigjártam a hiperérzékeny idegrendszer okozta szociális szorongást, fóbiákat, hosszú-hosszú éveken át küzdöttem a különféle bántalmazások okozta pánikrohamokkal. Mivel gyermekként nem találtam feloldozást érzelmeimre, egyetlen megoldásként az elfojtás maradt. Nehéz volt az élet, tele fájdalommal, félelemmel, magánnyal és keserűséggel. A Lélek szenvedett testem börtönében. Betegség jött betegség hátán, drámaian, halálosan, kétségbeejtően. Traumát, trauma követte, s bárhová is néztem: nem láttam kiutat. Feloldozás vagy a halál lehetett vagy egy teljes újjászületés. Nem volt köztes opció.

 

A kilépést választottam sokszor, de a Kegyelem mindig visszadobott az életbe. Aztán eljött a huszonhetedik életévem, s egy januári napon a sok szenvedés megnyitotta a Halál kapuját. A Kegyelem pedig ezúttal félreállt, hogy magam dönthessek. Döntöttem. Így hát átadtam az életem a Teremtőnek, s ő új életet adott vissza nekem.

 

Kisgyermek korom óta minden érdekelt, ami az emberi működésre jellemző, ezért az ezt követő években tanulmányozni kezdtem a emberlét különféle rétegeit. Feltártam az érzelmeket, melyek lehetnek színek vagy viharok… a testet, mely lehet börtön avagy a teljesség formába öntött csodája… az elmét, mely lehet a teremtés eszköze avagy jelenből kiragadó, megbetegítő őrület… s ezek egymásra gyakorolt hatásait. S mindezek mögött, fölött, túl, s függetlenül: A Lelket.

 

Hosszú volt az út, s mégis: talán csak egy villanás. Azonban végül minden pillanatáért megérte, mert megérkeztem oda, ahová mindig is vágytam. Lényem végtelen békéjébe és a Teremtő megtartó szeretetébe.

 

Ez lehetek én Neked: példa arra, hogy lehetséges.
Hogy van kiút a pokolból.
Van kiút a rémálomból. Van kiút a halálból, a szenvedésből.
Ám ehhez lényünk minden sejtjének, testünk minden ízének,
porcikáink minden érzésének vágynia kell az Ébredést,
azt, hogy lehetséges másként élni. Hogy lehetséges valóban ÉLNI.
Nagybetűsen. Félelem nélkül, szabadon.
Mert valójában csak így érdemes.
Ha nekem sikerült – Neked is sikerülni fog. 

 

Légy bátor, indulj el Önmagad felé: Én fogom a kezed, ha szeretnéd.

20210903_143839.jpg

Jelentkezés egyéni konzultációra

Hogyan szeretnéd a konzultációt?

Jo, hogy itt vagy! :)

A test szentségének felébresztése
 A TEST SZENTSÉGÉNEK FELÉBRESZTÉSE 
 (Sacred Body Awakening) 

A Sacred Body Awakening folyamata egy gyönyörű beavatás, mely során egy nő közvetlen kapcsolatba kerül a testében rejlő Szentséges Kódokkal. Ez a kezelés egy érintésen alapú, lassú folyamat, mely képes megnyitni a bennünk rejlő elképesztő mélységet, testünk bölcsességét. Szentségünk forrásából támad fel a test bölcsessége, megszabadítva minket a szégyentől, a bűntudattól és a kínosság érzésétől. Ebben a nők által létrehozott térben együtt megtanuljuk újra, mit is jelent érinteni és érintve lenni, fellángolni, megszólaltatni, megnyugtatni, elengedni, ellágyulni, megkönnyebbülni és gyógyulni.
 

Az egyik utolsó nő, aki megtestesítette ezeket a tanításokat, Mária Magdolna volt. Birtokában volt annak a bölcsességnek, amin keresztül a testet meg lehetett nyitni a Forrás energiájára. Tudta, hogyan kell szeretni egész testét olyan módon, amely nemcsak megnyugtatta a Férfit; hanem általa újjá is született. A Sacred Body Awakening megnyugtatja a lelket, ellágyítja bennünk mindazt, ami megkeményedett, és segít helyreállítani a nők közötti eredendő bizalmat.


Az érzéki, érintésen alapuló kezelés ismét kapcsolatba hoz minket kimondhatatlan tisztaságunkkal. Az érintés lassúsága fellazítja az elmét, lerázza álarcunkat, élénkíti szent célunkat és valósággá teszi lelkünk emlékeinket és okát annak, amiért itt vagyunk. A belső és külső részek ezen régóta várt egyesülése felrobbantja a kettősség minden érzését, s képessé válunk arra, hogy felfedezzük a szavak előtti valóságunkat, isteni lényként.

 

A kezelést ketten adjuk át, jómagam és Révhegyi Nóri barátnőm - egy harmadik Nőnek, így létrehozva a valódi egyenlőség energiáját a szentháromságban. A test érintése, oldása igény szerint ruhában vagy ruha nélkül történik, csodálatos aláfestő zenével, egy biztonságos és meghitt térben, kókusz-és 100%-os illóolajok együttesével. 

Nóráról bővebben ITT olvashatsz!

annadivya3.jpg
sacred bodyhoz.jpg

Kezelők:

Anna Divya

Révhegyi Nóra

Jelentkezés Sacred Body Awakening kezelésre

Köszönöm!

bottom of page