top of page

AJÁNLÓ

Életem, egyik legnagyobb sikerének azt tartom, hogy szívből tudok örülni mások sikerének. Vannak olyan lények ezen a bolygón, akik szívvel-és lélekkel végzik a munkájukat, s mindazt, amit elsajátítanak saját útjukon, az emberiség szolgálatára és javára fordítják. Engem pedig olyan szerencse ért, hogy ismerhetem személyesen őket és a munkájukat is. Fantasztikus és örömteli számomra olyan embereket ajánlani, akik tiszta, szívbéli és elkötelezett módon léteznek. Az évek során a legkülönfélébb szakterületeken találkoztam velük, így igen színes a paletta. Célom, hogy hídként funkcionálva világok között, összekapcsolhassak embereket, s ilyen módon új világok nyílhassanak meg mind a szolgáltatást ajánló, mind az igényló számára.
 

Jómagam rengeteget kaptam ezektől a lényektől,
szívből ajánlom hát tovább őket, Nektek. 

 

Fogadjátok mindegyiküket szeretettel és áldással.
Egyedik kincsek Ők önnön magukban és saját szakterületükön is.

IMG_20210523_164536_edited.jpg

Révhegyi Nóra

Holisztikus szemléletű tanácsadó,
Integrál csoportvezető

Kislánykoromtól 20 éven át versenyszerűen búvárúsztam. Megtanultam a kitartást, a következetességet és dolgozni egy célért, csapatban együttműködni. A búvárkodás bátorságot is tanított és az, hogy a dolgok mélyére kell ásni. Ott lent a sötétben, a csendben igazán magam vagyok, csak a saját lélegzetem hangosodik ki, és tisztán érzem, hogy élek.

Ez a bátor mélyre menetel, ami meghatározza a segítői létemet. Saját utamon megjártam magam is a mélységeket, elváltam egy bántalmazó kapcsolatot hátra hagyva, genetikailag örökölt transzgenerációs félelmekkel érkeztem (Auschwitz), új életet kezdtem két gyermekemmel.

Hiszek abban, hogy feladattal születtünk le, tanulni jöttünk önmagunkról, a szeretetről. Ez a nemes cél a vezércsillaga életednek. Tudok segíteni, ha nem találod, nem látod a csillagodat, elvesztél vagy úgy érzed körbe-körbe jársz az utadon. Mint egy labirintusban néha csak lámpát kell gyújtani a sötét sarkokba, hogy tudd merre van a valós út. Időnként vissza kell kicsit tolatni egy már elhagyott elágazáshoz vagy erő kell, hogy megtedd a következő lépést.

Nyílegyenesen a gyökérokot célzom meg és elkísérlek oda Téged is, hogy Te is tisztán lásd, értsd miben vagy és merre lehet továbbmenni.

Szenvedélyem a szív nyitása. A bizalom és őszinteség visszahozása az életedbe, hogy ezáltal megéld szerethető vagy, bízhatsz magadban és másokban is.

Holisztikus módszereim: Haptonómia (érintés általi energia közvetítés), kristályrezgések, tarot, inga, karma jóga, 8 csakrás meditáció, kognitív gyakorlatok, mozgásmeditácó kombinációját alkalmazom mind egyéni, mind csoportos foglakozásaimon. Intuitíven, a térben megjelenő energiákat követve tanítok illetve vezetlek rá a megértésre.Várlak szeretettel, egyénileg vagy csoportjaimon, hiszem, hogy a vonzás hozzám vezet, ha van egymással dolgunk. Gyere, leszek a Fény, hogy Te is meglásd merre tart az életed…!

Érdeklődés:
https://www.facebook.com/groups/391992651401709
revhegyin@gmail.com
+36-20-211-9552

norbi.jpg

Balogh Norbert

vegán szakács

Mesélek magamról kicsit, talán könnyebb lesz a bizalom, az leendő ételek felé, melyek a terítékre kerülnek.

 

2009 nyár közepén váltottam, vegetáriánus üzemmódba e drága testet, mivel kíváncsi voltam, igazak e az írások és állítások, az e-féle táplálkozásról. Két hét múlva úgy éreztem, megkönnyebbült a testem, azóta is, vagy vegetáriánusként, vagy vegánként szemlélem magam.
 

2010-ben vega konyha közelébe kerültem, ahol Steve-től tanultam a főzés, sütés alapjait és ezen a helyen érlelődött bennem, hogy szeretem ezt csinálni.

A konyha is az hely, ahol cselekvésben megmaradva, művészet által lehet másoknak adni magamból. Mint a táncban, amikor a pillanat egyszerű várakozásában, a következő pillanat megélését is most tudom befogadni, hogy lássam mit történik, hogy mindenemmel itt tudok lenni és még élvezem is.
 

Így amikor főzök, lényeges számomra, hogy ott legyek benne teljesen. Mikor a konyhán spontán lehet dolgozni, anélkül hogy egy étel meglenne határozva, hogy ilyen lesz, akkor felszabadul a tudat és varázslat jön létre.

Élettani szempontból, pedig fontos nekem az ételeket nem szét főzni, vagy sütni. Van egy kellemes határ amire, amikor már nem kemény, de még nem lágyul el teljesen a zöldség, ress marad, erre igyekszem figyelni, szem előtt tartani.

2011 - 2012 -es tanévben a Buddhista főiskolán főztem-sütöttem ebéd menüt, ahol sokat tanultam arról mit jelent hétfőtől péntekig, 30-40 főre főzni. Csodás időszak volt, rengeteg tapasztalattal, „hideg és meleg vizzel is”.

Aztán némi szünet után, kicsit később 2015-16-ban a Nemsüti konyhán dolgoztam, ahol kaptam egy nevet és úgy lehetőséget szakács bizonyítványt szerezni, sikerrel.
 

2017 őszétől pedig a Slowfoodiez-ben sürögtem-forogtam egészen 2019 tavaszáig. Akkorra már elhatároztam, szeretnék elvonulásokra és fesztiválokra szakosodni.
 

Így tehát, hölgyeim és uraim, itt vagyok készen arra, hogy nektek főzzek.


Érdeklődés: 

balogh.norbi81@gmail.com
https://www.facebook.com/norbert.balogh.7505

eszterhorvath.jpg

Horváth Eszter

Önismereti lovas tréner

Egy munkahelyi kiégés után, 2019-ben ismerkedtem meg a Natív lovas önismereti módszerrel. Teljesen le voltam merülve, azt sem tudtam, hogy jutottam ilyen mélyre: a felmondás előtt pánik szerű indokolatlan halálfélelmek és rémálmok gyötörtek, utána pedig csak nagyon lassan kezdett javulni a helyzet: csak enni és aludni bírtam.

 A lovakat mindig is nagyon szerettem, és gyakran jártam rendszeresen lovagolni. Olyan helyet viszont, ahol a lovak mellett az egyéni érzelmeim és lelki állapotom mentén tudtam volna "csak úgy lenni", lélegezni és kapcsolódni csak abban az évben tapasztaltam meg először.

A lovak testi közelsége arányainál fogva olyan élményt nyújt, mintha újra kisbabaként az anyukánk vagy apukánk mellett megtartva éreznénk magunkat. Ezáltal automatikusan gyógyítja bennünk az Ősbizalmat, hogy újra önmagunk merjünk lenni. Szavak nélkül oldódik fel bennünk a stressz, míg a képzett tréner empatikus jelenléte szelíden segít bennünket végig a folyamaton.

Végül 2020-ban végeztem el a Natív lovas önismereti tréner képzést, hogy másoknak a sajátomhoz hasonló csodálatos élményt nyújthassak a lovak segítségével. Ha úgy érzed, egy biztos pontra vágysz, ahol töltődhetsz és újra önmagadra találhatsz, keress bátran.

Lovas tapasztalat nélkül is ugyanolyan hatékonyan működik a módszer. Csak Te kellesz hozzá!!!


Érdeklődés:

+36 70 908 5111
facebook.com/termeszetesonismeret

20210616_120851.jpg

Izsa István

A "Kutyasuttogó"

Az életem folyamán mindig különleges kapcsolatban voltam a kutyákkal. A legharciasabb postás kergető is a közelemben kezes báránnyá változott,a félénk pedig hamar a bizalmába fogadott. Kezdetben még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ezeknek a kölcsönösen jótékony hatású kapcsolódásoknak, pedig nagyon sokat segítettek, mintha azt akarták volna mondani "segítünk, hogy segíthess". Számtalan élethelyzetben támogattak, amit mélységes hálával köszönök meg nekik a mai napig.
 

A kutyák közelségének ellenére a munkám teljesen más irányt vett. Bár a segítői attitűd mindig is vezérfonala volt az életemnek, azt éreztem nem vagyok az utamon. Spirituális ébredésemnek köszönhetően 2019-ben a feje tetejére állítottam az életemet, és eldöntöttem, hogy a szívem útját járom. A szív hangja pedig a kutyák iránt érzett szeretetem kiteljesítését sugallta.
 

Jelenlegi célom, hogy azt a sok támogatást amit tőlük kaptam viszonozhassam, és egy olyan központ létrehozásán munkálkodom, ami napközis elfoglaltságokkal, panziózással illetve viselkedészavaros kutyák rehabilitálásával foglalkozik. Hiszem, hogy nincs rossz kutya, és a szeretet fényével minden nem kívánatos viselkedés megoldható.
 

Nagyon szeretek a kutyákkal dolgozni, mert a jelenben élnek és nem terheli őket sem a múlt sem a jövő miatt érzett nyomás. Ebben tudok Neked is segíteni, hogy megtaláld azokat a pillanatokat amiben a nem kívánatos viselkedés gyökerezik. Intuitívan érzem a tudatállapotokat és a hierarchiában fellépő kiegyensúlyozatlanságot, ami nagymértékben hozzájárul, hogy meglássam mi okozza a helytelen viselkedési mintát.

Szívesen megyek házhoz, hogy a falkát otthoni környezetében tudjam felmérni, illetve a szükséges változtatásokat integrálni, mert hiszem, hogy minden élőlény a tökéletes egyensúlyra törekszik, és a mi feladatunk, hogy ehhez az egyensúlyhoz megteremtsük a feltételeket az emberek által irányított világban.

Érdeklődés:
https://www.facebook.com/kutyasuttogoo
https://www.kutyakanaan.hu/
izsa1istvan@gmail.com
+36-30-444-2702

IMG_20210519_114202_edited.jpg

Kilencz Sándor

Gyógy-és Sportmasszőr

Minden ember lelkének legfőbb vágya, hogy megtalálja azt a tevékenységet, ami összhangban van az életfeladatával. Amikor elkezdtem masszőrként dolgozni, a vendégeim visszajelzései alapján, gyorsan nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez az a hivatás, amit folytatnom kell. Olyan dolgot szerettem volna csinálni, amivel hozzájárulhatok az emberek életéhez és valódi értéket tudok közvetíteni.

 

A világ alapvetően két pólusra, keletire és nyugatira oszlik. Előbbi spirituális értelemben magasan fejlett, de anyagi nyomorban van. Utóbbi pedig az anyagi javakban bővelkedik, de lelki nyomorban szenved. Véleményem szerint ez az egyik legnagyobb rákfenéje a mai világnak. A munkám során alapvetően, a test működését és diszfunkcióit anyagi szempontból közelítem meg, de tisztában vagyok vele hogy a test-lélek-szellem: valójában egy egységet alkot.

Biztos vagyok benne hogy életem végéig lesz mit tanulnom ezen három tényező együttes működéséről, hogy a lehető legtöbbet tudjam segíteni az embereknek.

Érdeklődés:
+36 30 838 9420
kilenczmassage@gmail.com
https://kilenczmassage.com/

Mahesh.jpeg

Bágyi András Mahesh

Zenész, mantra énekes

Életem gyökeresen megváltozott, mikor találkoztam egy felébredett lénnyel, s jelenlétében "valami" bennem is felébredt. Semmi közöm nem volt a művészetekhez, a zenéhez előtte. S most a zene az imám, a kapcsolatom a megfoghatatlannal. Az utam végtelen, s mégis valami örökké ugyanaz bennem. Sok minden megpróbált letéríteni erről az útról, s volt mikor le is tértem, de valami mindig erősebb ott mélyen. Dalaim, zeném, lelkem legmélyebb zugaiba vezet engem.

Zenélek, mert hív a lelkem, s a zene mellyel minden pillanattal valami újjászületik bennem. Ahogy látszólag múlik az idő, úgy alakulok én is... Egyre árnyaltabban megjelenítve a pillanat varázsát, azt amihez a szavak kevesek. S ha onnan szólok, talán megérintelek ott, ahol a szívünk egy. Ahol nincsenek szavak, s mégis értesz, értelek. Hogy emlékezzünk együtt, hogy nincs más csak az isteni szeretet.

 

Zenémet a handpan, a gitár és a mantrák hatják át, s az improvizáció is helyet kap.
 

Szívesen zenélek jógaórákhoz, ezen kívül hangfürdőket, és közös énekléseket is tartok. Ha szeretnél élőben hallani, vagy egy  hangfürdőt tartani, kapni, esetleg énekelni "tanulni", keress bátran. 

Rendszeresen tartok elvonulásokat, illetve a közös zenélések, szatszangok egy részét otthonomban Nagymaroson.

Érdeklődés: 

+36 30 737 5628

mahesh@maheshmusic.hu

www.maheshmusic.hu

facebook.com/maheshmusic

IMG_20201120_152904_edited.jpg

Kozma Alexandra

Fordító, Felébredés videók
és hanganyagok

Köszöntelek! A nevem Alexandra.
 

Isteni Lényként magamhoz ölelem az emberi tapasztalást, és vállalom a felelősséget azért, hogy mindezt én választottam. A Krisztusi Esszencia, mely valódi Lényegünk, és emberként közös bennünk, fokozatosan tudatosul bennem annak a gyógyulási folyamatnak az eredményeként, amiben még a test-elme is kifényesedik, s a Transzcendens megnyilvánításának eszközévé válik.

Jelenleg is ez a folyamat zajlik bennem, ám nagyon rövid idő alatt, csupán néhány év alatt, hatalmas tudati ugrások történtek bennem, s ezt tükrözi minden az életemben. A fókuszom a világi körülményekről és a formáról a az Igazságra való emlékezés szándékára helyeződött át, és a legfontosabb mindig az a kérdés számomra: Mire való az adott dolog? A Legfőbb Jót, azaz az Egy Tudat felébredését szolgálja-e, vagy az elkülönült identitás, az illúziók megerősítését?
 

Ez a látásmód hatja át a mindennapjaimat, és a vágyam az, hogy a Transzcendens Igazságot emberként is képes legyek megélni. Folyamatosan tapasztalom, hogy csakis az Igazságra való ráhangolódás hoz megelégedettséget, és ezért azok az inspirációk, melyek felbugyognak bennem vágyakként, ezt támogatják, s én bátran, hittel követhetem a bennem megjelenő késztetéseket.
 

A Csodák Tanítása, mely szintén egy Jézustól/Jeshuától csatornázott könyv, 2012-ben érkezett a tapasztalásomba, először 2013-ban végeztem el a leckéket. 2014-ben felvettem a kapcsolatot David Hoffmeister spirituális tanítóval és közösségével, a Living Miracles-szel. Még ebben az évben meghívásomra David Hoffmeister és a Béke Hírvivői közül néhányan Budapestre látogattak. 2015-ben a Living Miracles ösztöndíjának és adományoknak köszönhetően részt vettem egy 7 hetes mallorcai elvonuláson, majd onnan továbbutazva még 1 hónapot töltöttem Malaga mellett a Közösséggel. Az elvonulásokon való részvételnek és a Közösséggel való kapcsolatnak köszönhetően olyan tapasztalatokkal gazdagodtam, melyek által megtanultam azt, hogyan lehet a gyakorlatban alkalmazni a Csodakurzus tanításait, az életünk minden területén. Tiszta, egyszerű, kompromisszummentes alapelveiket azóta is alkalmazom. 
 

Fix alkalmazotti multicéges állásomat 2014 márciusában hagytam ott, s azóta, különösen 2015-ben és 2016-ban sokat utaztam Európában, és együtt éltem azokkal a barátokkal, akiket a közösségen keresztül ismertem meg. Spanyolországban, Hollandiában, Svédországban és Magyarországon is több helyen éltem, néhány havonta költöztem, követve a belső késztetéseket. Ily módon mélyült a bizalom bennem, hogy valóban az Isteni Gondviselésre hagyatkozhatok, hiszen mindent megkapok, amire valóban szükségem van.

2015 augusztusában pedig beérkezett életembe A Szív Útja, ami A Mester Útjának első könyve. Azóta fordítom e Lelket tápláló tanításokat, és kapcsolódom azokkal, akikkel támogatni tudjuk egymást a rendkívül egyénre szabott utunkon.
 

Hiszem, hogy mind fontos szerepet töltünk be a Teremtésben és a Jóvátételben, s mindig létezik az a tökéletes megnyilvánulási mód, legyen szó könyvről, zenéről, filmről, emberről vagy bármi másról, ami pontosan azt tudja adni, amire éppen akkor szükségünk van. Ily módon a formák világa nem céllá, hanem a mindent átható átalakulás eszközévé válik. Ezért hát, ha megmozdul Benned valami, akkor lépj velem kapcsolatba!


Érdeklődés: 

https://amesterutja.hu

info@amesterutja.hu

https://www.youtube.com/c/kozmaalexandra/

https://www.facebook.com/amesterutja

Szilvi2.jpg

Simon Szilvia

Környezeti nevelő, Tudatos életvitel oktató

Nagyon erős kötelékem van az erdőkkel, annak látható és láthatatlan lényeivel, ezért is találkozhattam a sámánok útjával, gyógyítási technikáival, ezért is ülhettem ösztönösen a kő körökbe már hosszú évekkel ezelőtt. Ezért szeretek mindenféle szabad mozgást, táncot, ami szintén az ősiségbe hív. Szeretek írni, szeretek mesélni és előadni is. A világunk klímaválsága évek óta foglalkoztat és Zöld Hobbitként, sok ezer gyereknek tartottam már előadást, országjáró körútjaimon.

A környezeti nevelő, az erdei vándor, a mesélő, az önismereti facilitátor, a tudatos életvitel oktató, ezek összeségének a lényegisége maga a tudatosság. Ezt tanítom, erre inspirállak, ha összefutunk. Mindezeket külön utakon és egybeszőve is szívesen átadom Neked, semmi sem kőbe vésett, főleg napjainkban nem! Azt hiszem, ha egy szóban össze kéne foglalnom az elmúlt huszonévet mióta emberekkel foglalkozom, ha meg kellene mondanom mi a dolgom, azt válaszolnám: emlékeztetni és valami mélyen lüktető ősiségre együtt emlékezni.

Emlékeztetni arra, hogy ki vagy valójában. Emlékeztetni saját egyediségedre és erőidre, amik oly különlegesek és fontosak mindannyiunknak és a Bolygó számára is! Eljöhetsz hozzám egyéni oldásokra, csoportos alkalmakra, tanfolyamokra, közös sétákra, zöld akciókra. Részt vehetsz a zöld előadásaimon, segíthetsz ezek szervezésében, tanárként, könyvtárosként, rendezvényszervezőként és még ki tudja milyen minőségedben. Találkozhatsz velem a verseimen, a meséimen keresztül.

Szeretettel várlak, ha a teljességet, örömteliséget, eleven tetterőt szeretnéd behozni az életedbe, annak bármely területére.

 

Érdeklődés:

+ 36 70 238 86 12

simonszilvia108@gmail.com

www.zoldhobbit.blog.hu   
Zöld Hobbit

Ébren-Lét Access Kalandok  |  Én Mesélek, Zöld Meséket

bottom of page