top of page

AJÁNLÓ

Életem, egyik legnagyobb sikerének azt tartom, hogy szívből tudok örülni mások sikerének. Vannak olyan lények ezen a bolygón, akik szívvel-és lélekkel végzik a munkájukat, s mindazt, amit elsajátítanak saját útjukon, az emberiség szolgálatára és javára fordítják. Engem pedig olyan szerencse ért, hogy ismerhetem személyesen őket és a munkájukat is. Fantasztikus és örömteli számomra olyan embereket ajánlani, akik tiszta, szívbéli és elkötelezett módon léteznek. Az évek során a legkülönfélébb szakterületeken találkoztam velük, így igen színes a paletta. Célom, hogy hídként funkcionálva világok között, összekapcsolhassak embereket, s ilyen módon új világok nyílhassanak meg mind a szolgáltatást ajánló, mind az igényló számára.
 

Jómagam rengeteget kaptam ezektől a lényektől,
szívből ajánlom hát tovább őket, Nektek. 

 

Fogadjátok mindegyiküket szeretettel és áldással.
Egyedik kincsek Ők önnön magukban és saját szakterületükön is.

IMG_20210523_164536_edited.jpg

Révhegyi Nóra

Holisztikus szemléletű tanácsadó,
Integrál csoportvezető

Kislánykoromtól 20 éven át versenyszerűen búvárúsztam. Megtanultam a kitartást, a következetességet és dolgozni egy célért, csapatban együttműködni. A búvárkodás bátorságot is tanított és az, hogy a dolgok mélyére kell ásni. Ott lent a sötétben, a csendben igazán magam vagyok, csak a saját lélegzetem hangosodik ki, és tisztán érzem, hogy élek.

Ez a bátor mélyre menetel, ami meghatározza a segítői létemet. Saját utamon megjártam magam is a mélységeket, elváltam egy bántalmazó kapcsolatot hátra hagyva, genetikailag örökölt transzgenerációs félelmekkel érkeztem (Auschwitz), új életet kezdtem két gyermekemmel.

Hiszek abban, hogy feladattal születtünk le, tanulni jöttünk önmagunkról, a szeretetről. Ez a nemes cél a vezércsillaga életednek. Tudok segíteni, ha nem találod, nem látod a csillagodat, elvesztél vagy úgy érzed körbe-körbe jársz az utadon. Mint egy labirintusban néha csak lámpát kell gyújtani a sötét sarkokba, hogy tudd merre van a valós út. Időnként vissza kell kicsit tolatni egy már elhagyott elágazáshoz vagy erő kell, hogy megtedd a következő lépést.

Nyílegyenesen a gyökérokot célzom meg és elkísérlek oda Téged is, hogy Te is tisztán lásd, értsd miben vagy és merre lehet továbbmenni.

Szenvedélyem a szív nyitása. A bizalom és őszinteség visszahozása az életedbe, hogy ezáltal megéld szerethető vagy, bízhatsz magadban és másokban is.

Holisztikus módszereim: Haptonómia (érintés általi energia közvetítés), kristályrezgések, tarot, inga, karma jóga, 8 csakrás meditáció, kognitív gyakorlatok, mozgásmeditácó kombinációját alkalmazom mind egyéni, mind csoportos foglakozásaimon. Intuitíven, a térben megjelenő energiákat követve tanítok illetve vezetlek rá a megértésre.Várlak szeretettel, egyénileg vagy csoportjaimon, hiszem, hogy a vonzás hozzám vezet, ha van egymással dolgunk. Gyere, leszek a Fény, hogy Te is meglásd merre tart az életed…!

Érdeklődés:
https://www.facebook.com/groups/391992651401709
revhegyin@gmail.com
+36-20-211-9552

norbi.jpg

Balogh Norbert

vegán szakács

Mesélek magamról kicsit, talán könnyebb lesz a bizalom, az leendő ételek felé, melyek a terítékre kerülnek.

 

2009 nyár közepén váltottam, vegetáriánus üzemmódba e drága testet, mivel kíváncsi voltam, igazak e az írások és állítások, az e-féle táplálkozásról. Két hét múlva úgy éreztem, megkönnyebbült a testem, azóta is, vagy vegetáriánusként, vagy vegánként szemlélem magam.
 

2010-ben vega konyha közelébe kerültem, ahol Steve-től tanultam a főzés, sütés alapjait és ezen a helyen érlelődött bennem, hogy szeretem ezt csinálni.

A konyha is az hely, ahol cselekvésben megmaradva, művészet által lehet másoknak adni magamból. Mint a táncban, amikor a pillanat egyszerű várakozásában, a következő pillanat megélését is most tudom befogadni, hogy lássam mit történik, hogy mindenemmel itt tudok lenni és még élvezem is.
 

Így amikor főzök, lényeges számomra, hogy ott legyek benne teljesen. Mikor a konyhán spontán lehet dolgozni, anélkül hogy egy étel meglenne határozva, hogy ilyen lesz, akkor felszabadul a tudat és varázslat jön létre.

Élettani szempontból, pedig fontos nekem az ételeket nem szét főzni, vagy sütni. Van egy kellemes határ amire, amikor már nem kemény, de még nem lágyul el teljesen a zöldség, ress marad, erre igyekszem figyelni, szem előtt tartani.

2011 - 2012 -es tanévben a Buddhista főiskolán főztem-sütöttem ebéd menüt, ahol sokat tanultam arról mit jelent hétfőtől péntekig, 30-40 főre főzni. Csodás időszak volt, rengeteg tapasztalattal, „hideg és meleg vizzel is”.

Aztán némi szünet után, kicsit később 2015-16-ban a Nemsüti konyhán dolgoztam, ahol kaptam egy nevet és úgy lehetőséget szakács bizonyítványt szerezni, sikerrel.
 

2017 őszétől pedig a Slowfoodiez-ben sürögtem-forogtam egészen 2019 tavaszáig. Akkorra már elhatároztam, szeretnék elvonulásokra és fesztiválokra szakosodni.
 

Így tehát, hölgyeim és uraim, itt vagyok készen arra, hogy nektek főzzek.


Érdeklődés: 

balogh.norbi81@gmail.com
https://www.facebook.com/norbert.balogh.7505

Mahesh.jpeg

Bágyi András Mahesh

Zenész, mantra énekes

Életem gyökeresen megváltozott, mikor találkoztam egy felébredett lénnyel, s jelenlétében "valami" bennem is felébredt. Semmi közöm nem volt a művészetekhez, a zenéhez előtte. S most a zene az imám, a kapcsolatom a megfoghatatlannal. Az utam végtelen, s mégis valami örökké ugyanaz bennem. Sok minden megpróbált letéríteni erről az útról, s volt mikor le is tértem, de valami mindig erősebb ott mélyen. Dalaim, zeném, lelkem legmélyebb zugaiba vezet engem.

Zenélek, mert hív a lelkem, s a zene mellyel minden pillanattal valami újjászületik bennem. Ahogy látszólag múlik az idő, úgy alakulok én is... Egyre árnyaltabban megjelenítve a pillanat varázsát, azt amihez a szavak kevesek. S ha onnan szólok, talán megérintelek ott, ahol a szívünk egy. Ahol nincsenek szavak, s mégis értesz, értelek. Hogy emlékezzünk együtt, hogy nincs más csak az isteni szeretet.

 

Zenémet a handpan, a gitár és a mantrák hatják át, s az improvizáció is helyet kap.
 

Szívesen zenélek jógaórákhoz, ezen kívül hangfürdőket, és közös énekléseket is tartok. Ha szeretnél élőben hallani, vagy egy  hangfürdőt tartani, kapni, esetleg énekelni "tanulni", keress bátran. 

Rendszeresen tartok elvonulásokat, illetve a közös zenélések, szatszangok egy részét otthonomban Nagymaroson.

Érdeklődés: 

+36 30 737 5628

mahesh@maheshmusic.hu

www.maheshmusic.hu

facebook.com/maheshmusic

20210616_120851.jpg

Izsa István

A "Kutyasuttogó"

Az életem folyamán mindig különleges kapcsolatban voltam a kutyákkal. A legharciasabb postás kergető is a közelemben kezes báránnyá változott,a félénk pedig hamar a bizalmába fogadott. Kezdetben még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ezeknek a kölcsönösen jótékony hatású kapcsolódásoknak, pedig nagyon sokat segítettek, mintha azt akarták volna mondani "segítünk, hogy segíthess". Számtalan élethelyzetben támogattak, amit mélységes hálával köszönök meg nekik a mai napig.
 

A kutyák közelségének ellenére a munkám teljesen más irányt vett. Bár a segítői attitűd mindig is vezérfonala volt az életemnek, azt éreztem nem vagyok az utamon. Spirituális ébredésemnek köszönhetően 2019-ben a feje tetejére állítottam az életemet, és eldöntöttem, hogy a szívem útját járom. A szív hangja pedig a kutyák iránt érzett szeretetem kiteljesítését sugallta.
 

Jelenlegi célom, hogy azt a sok támogatást amit tőlük kaptam viszonozhassam, és egy olyan központ létrehozásán munkálkodom, ami napközis elfoglaltságokkal, panziózással illetve viselkedészavaros kutyák rehabilitálásával foglalkozik. Hiszem, hogy nincs rossz kutya, és a szeretet fényével minden nem kívánatos viselkedés megoldható.
 

Nagyon szeretek a kutyákkal dolgozni, mert a jelenben élnek és nem terheli őket sem a múlt sem a jövő miatt érzett nyomás. Ebben tudok Neked is segíteni, hogy megtaláld azokat a pillanatokat amiben a nem kívánatos viselkedés gyökerezik. Intuitívan érzem a tudatállapotokat és a hierarchiában fellépő kiegyensúlyozatlanságot, ami nagymértékben hozzájárul, hogy meglássam mi okozza a helytelen viselkedési mintát.

Szívesen megyek házhoz, hogy a falkát otthoni környezetében tudjam felmérni, illetve a szükséges változtatásokat integrálni, mert hiszem, hogy minden élőlény a tökéletes egyensúlyra törekszik, és a mi feladatunk, hogy ehhez az egyensúlyhoz megteremtsük a feltételeket az emberek által irányított világban.

Érdeklődés:
https://www.facebook.com/kutyasuttogoo
https://www.kutyakanaan.hu/
izsa1istvan@gmail.com
+36-30-444-2702

IMG_20210519_114202_edited.jpg

Kilencz Sándor

Gyógy-és Sportmasszőr

Minden ember lelkének legfőbb vágya, hogy megtalálja azt a tevékenységet, ami összhangban van az életfeladatával. Amikor elkezdtem masszőrként dolgozni, a vendégeim visszajelzései alapján, gyorsan nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez az a hivatás, amit folytatnom kell. Olyan dolgot szerettem volna csinálni, amivel hozzájárulhatok az emberek életéhez és valódi értéket tudok közvetíteni.

 

A világ alapvetően két pólusra, keletire és nyugatira oszlik. Előbbi spirituális értelemben magasan fejlett, de anyagi nyomorban van. Utóbbi pedig az anyagi javakban bővelkedik, de lelki nyomorban szenved. Véleményem szerint ez az egyik legnagyobb rákfenéje a mai világnak. A munkám során alapvetően, a test működését és diszfunkcióit anyagi szempontból közelítem meg, de tisztában vagyok vele hogy a test-lélek-szellem: valójában egy egységet alkot.

Biztos vagyok benne hogy életem végéig lesz mit tanulnom ezen három tényező együttes működéséről, hogy a lehető legtöbbet tudjam segíteni az embereknek.

Érdeklődés:
+36 30 838 9420
kilenczmassage@gmail.com
https://kilenczmassage.com/

lellee_edited_edited_edited_edited.png

Paizs Napsugár Lelle

Lélekgyógyász, önismereti terapeuta

Teremtsünk, és azt könnyedén!

Lépj ki a régi cipődből, és haladj most te is úgy az úton, hogy végre érezhesd, hogy ez a te kalandod is,:mely valóban neked, rólad és hozzád szól!

 

Miért tudok segíteni neked? 

 

Mert a fájdalom, félelem, bánat és szomorúság is akarja, hogy érezd.  Azért mert ezek az ajtók tudnak elvezetni téged az életednek egy másik állapotába, az öröm felé.

Mert bár úgy érzed elakadtál, de már tudod azt is hogy a belső, lelki békédhez a tudatosságon, vagyis a lelki problémáid, szorongásaid, fájdalmaid észlelésének megengedésével juthatsz 

Mert talán egyre sürgetőbben érzed és tudod, hogy most segítségre, útmutatásra lenne szükséged ahhoz, hogy békét lelj önmagadban.

Mert vállalom, hogy életednek ezen a pontján figyelemmel, mély együttérzéssel és nagy szakértelemmel leszek veled, melletted.

 

Milyen problémákkal fordulhatsz hozzám? 

 

Stressz ¤ Depresszió ¤ Traumák ¤ Alvás zavar ¤ Identitás keresés

Lelki egyensúlyvesztés ¤ boldogtalanság ¤ félelem

Párkapcsolati problémák ¤ Munkahelyi problémák

Önismeretben, tudatosságban fejlődni vágyás ¤ tágabb térbe helyezkedés ¤ Valamint minden olyan élethelyzet, mely rossz, vagy nehéz érzést kelt benned

 

Milyen eszközökkel nyújtok segítséget? 

 

Pszichológia ¤ Kineziológia ¤ Egyéni önismereti terápia ¤ Párterápia  ¤ Theta healing ¤ Reflaxációs és meditációs technikák 

¤ Kvantum tudatosság gyakorlatok


Érdeklődés:
+36 20 297 2705
aranykor@gmail.com

IMG_20201120_152904_edited.jpg

Kozma Alexandra

Fordító, Felébredés videók
és hanganyagok

Köszöntelek! A nevem Alexandra.
 

Isteni Lényként magamhoz ölelem az emberi tapasztalást, és vállalom a felelősséget azért, hogy mindezt én választottam. A Krisztusi Esszencia, mely valódi Lényegünk, és emberként közös bennünk, fokozatosan tudatosul bennem annak a gyógyulási folyamatnak az eredményeként, amiben még a test-elme is kifényesedik, s a Transzcendens megnyilvánításának eszközévé válik.

Jelenleg is ez a folyamat zajlik bennem, ám nagyon rövid idő alatt, csupán néhány év alatt, hatalmas tudati ugrások történtek bennem, s ezt tükrözi minden az életemben. A fókuszom a világi körülményekről és a formáról a az Igazságra való emlékezés szándékára helyeződött át, és a legfontosabb mindig az a kérdés számomra: Mire való az adott dolog? A Legfőbb Jót, azaz az Egy Tudat felébredését szolgálja-e, vagy az elkülönült identitás, az illúziók megerősítését?
 

Ez a látásmód hatja át a mindennapjaimat, és a vágyam az, hogy a Transzcendens Igazságot emberként is képes legyek megélni. Folyamatosan tapasztalom, hogy csakis az Igazságra való ráhangolódás hoz megelégedettséget, és ezért azok az inspirációk, melyek felbugyognak bennem vágyakként, ezt támogatják, s én bátran, hittel követhetem a bennem megjelenő késztetéseket.
 

A Csodák Tanítása, mely szintén egy Jézustól/Jeshuától csatornázott könyv, 2012-ben érkezett a tapasztalásomba, először 2013-ban végeztem el a leckéket. 2014-ben felvettem a kapcsolatot David Hoffmeister spirituális tanítóval és közösségével, a Living Miracles-szel. Még ebben az évben meghívásomra David Hoffmeister és a Béke Hírvivői közül néhányan Budapestre látogattak. 2015-ben a Living Miracles ösztöndíjának és adományoknak köszönhetően részt vettem egy 7 hetes mallorcai elvonuláson, majd onnan továbbutazva még 1 hónapot töltöttem Malaga mellett a Közösséggel. Az elvonulásokon való részvételnek és a Közösséggel való kapcsolatnak köszönhetően olyan tapasztalatokkal gazdagodtam, melyek által megtanultam azt, hogyan lehet a gyakorlatban alkalmazni a Csodakurzus tanításait, az életünk minden területén. Tiszta, egyszerű, kompromisszummentes alapelveiket azóta is alkalmazom. 
 

Fix alkalmazotti multicéges állásomat 2014 márciusában hagytam ott, s azóta, különösen 2015-ben és 2016-ban sokat utaztam Európában, és együtt éltem azokkal a barátokkal, akiket a közösségen keresztül ismertem meg. Spanyolországban, Hollandiában, Svédországban és Magyarországon is több helyen éltem, néhány havonta költöztem, követve a belső késztetéseket. Ily módon mélyült a bizalom bennem, hogy valóban az Isteni Gondviselésre hagyatkozhatok, hiszen mindent megkapok, amire valóban szükségem van.

2015 augusztusában pedig beérkezett életembe A Szív Útja, ami A Mester Útjának első könyve. Azóta fordítom e Lelket tápláló tanításokat, és kapcsolódom azokkal, akikkel támogatni tudjuk egymást a rendkívül egyénre szabott utunkon.
 

Hiszem, hogy mind fontos szerepet töltünk be a Teremtésben és a Jóvátételben, s mindig létezik az a tökéletes megnyilvánulási mód, legyen szó könyvről, zenéről, filmről, emberről vagy bármi másról, ami pontosan azt tudja adni, amire éppen akkor szükségünk van. Ily módon a formák világa nem céllá, hanem a mindent átható átalakulás eszközévé válik. Ezért hát, ha megmozdul Benned valami, akkor lépj velem kapcsolatba!


Érdeklődés: 

https://amesterutja.hu

info@amesterutja.hu

https://www.youtube.com/c/kozmaalexandra/

https://www.facebook.com/amesterutja

Szil 2022 dec (4).jpg

Simon Szilvia

Környezeti nevelő,
Earth channeling közvetítő

          Sámán utak Önmagadba
 

A dob szól, mélyre hív... a gyökerek közt megcsillanó erőket tekintjük utunk vezetőinek, olyanok ők, mint a madarak tavasszal, mutatják, hogy egyre több a fény… Belső utazásra hívlak, hogy megerősítsd erőidet a felszínen is. Kísérőink a dob, a kristálykoponyák, a csendek és a hangok.
 

Az ősök hangja mindig is elkísért, a 2000 –es évek eleje óta a sámán-gyógyító énem folyton úton van, hol halkan, hol hangosabban. Sokat jártam Angliában, Tanítóm a Földanya, a Természet mély, örök isteni fénye és valódi jelenléte. A szellemvilági segítők könnyedén és gyorsan jelennek meg mindazoknak, akik hajlandóak megnyitni a szívüket a változásoknak, miközben az aranykori, állandó, láthatatlan minőségek folyamatosan őrző tekintete kísér mindannyiunkat.

A kezelés során spontán szertartások, versek, mesék, dalok – egyedi útmutatások születhetnek – ez mindig a tér játéka.

Earth Channeling – ez a médiumi minőség már jó ideje kopogtat az ajtómon és áldott szívvel nyitom meg az ajtót ennek a felébredő erőnek, ami a bennem lévő híd minőséghez, merkúri Közvetítőhöz kapcsolódik. A kérdésed, a kérésed az, ami megnyithatja a kapukat Önmagad teljességéhez. A fej energiáktól megtisztított, valódi szív kérdéseddel utazunk ezen az alkalmon. Segítőnk a Csend és az áldott tér. Hajlandó lennél befogadni a saját áldott minőségeid?

Fehér érintés - ez a lényemből fakadó érintés egy új időszak kezdete, ahol a testtel beszélgetve oldódik, oldódhat ki a fájdalom. A Fehér érintés mögött az égi csillag Tarák, az indián lélek-rokonságom Fehér Bölényasszonya, a kelta évkör Anahita (a Leány) felcsillanó szépségei tűnnek át.

Ezen az alkalmon: kitisztítjuk a testeddel kapcsolatos nézőpontjaid és finom érintésekkel oldódik ki az, ami már nem szolgál Téged!

 

Csoportos alkalmak - erdő-mesék, önismereti barangolás a Földünk hazai Kincs-ekkel tűzdelt területein. Elsősorban terepen vagy megosztva benti helyszínen is vezetem. (maximum 6-8 fő tud részt venni rajta) az alkalmak alapját a bennem lévő sámánság, az erdő-mező igaz szeretetén, Erdőmerülő képzésen, a Belső Csendek felfedezésének örömteliségéből született pillanatok hozzák létre.

Jöhetsz még a következő témákban: klímaváltozás- Földünk sebei, a benned élő félelmek oldása – egyénileg és csoportosan. Természeti barangolások tanösvényeken, természet és környezetismereti érdekességek, gyerekeknek, felnőtteknek. Játékos környezeti nevelés minden korosztálynak!
 

Szeretettel várlak,

Simon Szilvia

Földet érintő, Égbe kiáltó – meseszövő, környezeti nevelő, tudatosság-ébresztő, Earth Channeling közvetítő

Érdeklődés:

+ 36 70 238 86 12

simonszilvia108@gmail.com

bottom of page