top of page

AJÁNLÓ

Életem, egyik legnagyobb sikerének azt tartom, hogy szívből tudok örülni mások sikerének. Vannak olyan lények ezen a bolygón, akik szívvel-és lélekkel végzik a munkájukat, s mindazt, amit elsajátítanak saját útjukon, az emberiség szolgálatára és javára fordítják. Engem pedig olyan szerencse ért, hogy ismerhetem személyesen őket és a munkájukat is. Fantasztikus és örömteli számomra olyan embereket ajánlani, akik tiszta, szívbéli és elkötelezett módon léteznek. Az évek során a legkülönfélébb szakterületeken találkoztam velük, így igen színes a paletta. Célom, hogy hídként funkcionálva világok között, összekapcsolhassak embereket, s ilyen módon új világok nyílhassanak meg mind a szolgáltatást ajánló, mind az igényló számára.
 

Jómagam rengeteget kaptam ezektől a lényektől,
szívből ajánlom hát tovább őket, Nektek. 

 

Fogadjátok mindegyiküket szeretettel és áldással.
Egyedik kincsek Ők önnön magukban és saját szakterületükön is.

IMG_20210523_164536_edited.jpg

Révhegyi Nóra

Holisztikus szemléletű tanácsadó,
Integrál csoportvezető

Kislánykoromtól 20 éven át versenyszerűen búvárúsztam. Megtanultam a kitartást, a következetességet és dolgozni egy célért, csapatban együttműködni. A búvárkodás bátorságot is tanított és az, hogy a dolgok mélyére kell ásni. Ott lent a sötétben, a csendben igazán magam vagyok, csak a saját lélegzetem hangosodik ki, és tisztán érzem, hogy élek.

Ez a bátor mélyre menetel, ami meghatározza a segítői létemet. Saját utamon megjártam magam is a mélységeket, elváltam egy bántalmazó kapcsolatot hátra hagyva, genetikailag örökölt transzgenerációs félelmekkel érkeztem, új életet kezdtem két gyermekemmel.

Hiszek abban, hogy feladattal születtünk le, tanulni jöttünk önmagunkról, a szeretetről. Ez a nemes cél a vezércsillaga életednek. Tudok segíteni, ha nem találod, nem látod a csillagodat, elvesztél vagy úgy érzed körbe-körbe jársz az utadon. Mint egy labirintusban néha csak lámpát kell gyújtani a sötét sarkokba, hogy tudd merre van a valós út. Időnként vissza kell kicsit tolatni egy már elhagyott elágazáshoz vagy erő kell, hogy megtedd a következő lépést.

Nyílegyenesen a gyökérokot célzom meg és elkísérlek oda Téged is, hogy Te is tisztán lásd, értsd miben vagy és merre lehet továbbmenni.

Szenvedélyem a szív nyitása. A bizalom és őszinteség visszahozása az életedbe, hogy ezáltal megéld szerethető vagy, bízhatsz magadban és másokban is.

Holisztikus módszereim: Haptonómia (érintés általi energia közvetítés), kristályrezgések, tarot, inga, karma jóga, 8 csakrás meditáció, kognitív gyakorlatok, mozgásmeditácó kombinációját alkalmazom mind egyéni, mind csoportos foglakozásaimon. Intuitíven, a térben megjelenő energiákat követve tanítok illetve vezetlek rá a megértésre.Várlak szeretettel, egyénileg vagy csoportjaimon, hiszem, hogy a vonzás hozzám vezet, ha van egymással dolgunk. Gyere, leszek a Fény, hogy Te is meglásd merre tart az életed…!

Érdeklődés:
https://www.facebook.com/groups/391992651401709
revhegyin@gmail.com
+36 20 211 9552

Mahesh.jpeg

Bágyi András Mahesh

Zenész, mantra énekes

Életem gyökeresen megváltozott, mikor találkoztam egy felébredett lénnyel, s jelenlétében "valami" bennem is felébredt. Semmi közöm nem volt a művészetekhez, a zenéhez előtte. S most a zene az imám, a kapcsolatom a megfoghatatlannal. Az utam végtelen, s mégis valami örökké ugyanaz bennem. Sok minden megpróbált letéríteni erről az útról, s volt mikor le is tértem, de valami mindig erősebb ott mélyen. Dalaim, zeném, lelkem legmélyebb zugaiba vezet engem.

Zenélek, mert hív a lelkem, s a zene mellyel minden pillanattal valami újjászületik bennem. Ahogy látszólag múlik az idő, úgy alakulok én is... Egyre árnyaltabban megjelenítve a pillanat varázsát, azt amihez a szavak kevesek. S ha onnan szólok, talán megérintelek ott, ahol a szívünk egy. Ahol nincsenek szavak, s mégis értesz, értelek. Hogy emlékezzünk együtt, hogy nincs más csak az isteni szeretet.

 

Zenémet a handpan, a gitár és a mantrák hatják át, s az improvizáció is helyet kap.
 

Szívesen zenélek jógaórákhoz, ezen kívül hangfürdőket, és közös énekléseket is tartok. Ha szeretnél élőben hallani, vagy egy  hangfürdőt tartani, kapni, esetleg énekelni "tanulni", keress bátran. 

Rendszeresen tartok elvonulásokat, illetve a közös zenélések, szatszangok egy részét otthonomban Nagymaroson.

Érdeklődés: 

+36 30 737 5628

mahesh@maheshmusic.hu

www.maheshmusic.hu

facebook.com/maheshmusic

lellee_edited_edited_edited_edited.png

Paizs Napsugár Lelle

Lélekgyógyász, önismereti terapeuta

Teremtsünk, és azt könnyedén!

Lépj ki a régi cipődből, és haladj most te is úgy az úton, hogy végre érezhesd, hogy ez a te kalandod is,:mely valóban neked, rólad és hozzád szól!

 

Miért tudok segíteni neked? 

 

Mert a fájdalom, félelem, bánat és szomorúság is akarja, hogy érezd.  Azért mert ezek az ajtók tudnak elvezetni téged az életednek egy másik állapotába, az öröm felé.

Mert bár úgy érzed elakadtál, de már tudod azt is hogy a belső, lelki békédhez a tudatosságon, vagyis a lelki problémáid, szorongásaid, fájdalmaid észlelésének megengedésével juthatsz 

Mert talán egyre sürgetőbben érzed és tudod, hogy most segítségre, útmutatásra lenne szükséged ahhoz, hogy békét lelj önmagadban.

Mert vállalom, hogy életednek ezen a pontján figyelemmel, mély együttérzéssel és nagy szakértelemmel leszek veled, melletted.

 

Milyen problémákkal fordulhatsz hozzám? 

 

Stressz ¤ Depresszió ¤ Traumák ¤ Alvás zavar ¤ Identitás keresés

Lelki egyensúlyvesztés ¤ boldogtalanság ¤ félelem

Párkapcsolati problémák ¤ Munkahelyi problémák

Önismeretben, tudatosságban fejlődni vágyás ¤ tágabb térbe helyezkedés ¤ Valamint minden olyan élethelyzet, mely rossz, vagy nehéz érzést kelt benned

 

Milyen eszközökkel nyújtok segítséget? 

 

Pszichológia ¤ Kineziológia ¤ Egyéni önismereti terápia ¤ Párterápia  ¤ Theta healing ¤ Reflaxációs és meditációs technikák 

¤ Kvantum tudatosság gyakorlatok


Érdeklődés:
+36 20 297 2705
aranykor@gmail.com

IMG_0377.jpeg

Molnár Mercédesz

Testszobrász

A TestSzobrászat segít helyet csinálni. Fizikális szinten a tested megrövidült szöveteivel dolgozunk. A nagyobb mozgásterjedelem érdekében közösen szabadítjuk fel a visszafogott területeket a kötőszöveti rendszeredben.
A TestSzobrászat teret enged azoknak a lehetőségeknek, azoknak a részeidnek, amelyekhez épp nincs hozzáférésed, ha berögzültél egy fix (test)helyzetbe.
Hiszen a test-lélek-elme-szellem egy.
A közös munka során gyorsan megtapasztalhatod, hol a feszültség, amit hordozol. Elkezdhetsz jobban kapcsolódni magadhoz. Kijelölni a határaidat. Új szemszögből látni magad. A kezelések organikus és jelentőségteljes változást, jobb életminőséget, szabadabb mozgást, fejlettebb stressztűrést hozhatnak, hogy a külvilág változó ingereinek hatására ne leeressz, mint egy léggömb, hanem visszapattanj, mint egy gumilabda.
Hogy egész lényeddel jelen tudj lenni a saját testedben és a saját életedben.
Én ebben a folyamatban tudlak kísérni, hol tükröt tartani, hol kizökkenteni; úton a dinamikus egyensúly felé. Ha készen állsz változtatni!

Érdeklődés:
+36 70 576 3715
m.molnarmercedesz@gmail.com
Bővebb info:
Kezdőlap - TestSzobrász (testszobrasz.hu)

Helyszín: Sanara Jógastúdió, 1052 Budapest, Szervita tér 3.


Kezelés nyelve: magyar vagy angol

bottom of page