top of page
Search

Vízválasztó I.

Updated: Feb 24, 2023

Rengetegen kérdezték tőlem az elmúlt hónapokban, hogy mi a véleményem a jelenlegi helyzetről, mit látok a vírussal és a „megoldásával” kapcsolatban. A válaszokat általában négyszemközt mondtam el, adott pillanatban adott embernek, de sosem írtam róla direkt módon és nyilvánosan. Nyomós okom van rá, hiszen több, mint egy évtizeden át igen közeli kapcsolatom volt mindazon lényekkel, akik az egész mögött állnak. Pusztán erről a részről egy vastag könyvet tudnék írni, melynek fele sem lenne hihető, legtöbbször nem volt vicces, mégis megtörtént.

Mivel sokféle információ már kint van az éterben, ezért hozzátenném a saját személyes tapasztalataimat is. Ezek mind az elmúlt egy év megfigyelései alapján jöttek létre. Kérlek vegyél egy nagy levegőt, és egy finom teát mielőtt nekiülsz elolvasni. A vírusprogram

1. A jelenlegi vírus nem rendelkezik valódi, fizikai komponenssel, pusztán egy megírt program, mely kvantum technológián keresztül, a mező-elméleten alapulva sugározzák.

2. A mező-elmélet alapú technológiája miatt nem fizikai szinten terjed (nem ölelés, köhögés, fogdosás, stb.), hanem frekvencián keresztül és energetikailag.

3. Önmagában a vírus valóban nem erős/halálos, azonban a mögötte lévő erő, mely entitásként használja azt, intenzív hatást tud kifejteni negatív tudatossága miatt, csatornaként használva a létrehozott programot.

4. A vírusprogram elsődleges célja a félelemmező létrehozatala a tudatban, illetve a tudati mező modulálása. Sok embernek felismerem már az aurájában is a jelenlétét.

5. A program a test-elme tengelyre hat, s tünetei lehetnek a felerősödött félelem, fáradtság, zavarodottság, dezorientáltság, tehetetlenség, depresszió – tulajdonképpen a halál-energia jelenlétének magja ültetődik el és erősödik fel a belső rendszerünkben.

6. Nagyon jellemző tapasztalás volt, hogy míg egy adott ember tisztán látott és érzékelt korábban a jelenlegi helyzetet illetően, a vírusprogram jelenlétével az aurájában, már sokkal hajlamosabbá vált az adott központilag irányított narratíva elfogadására.

7. A program minden személyiségnél egyéni színezetet vesz föl az aurában: spirituális embereknél spirituális színezetet kap, materiálisnál a materiális gondolkodásmódot erősíti fel. Ám mindkét esetben a gondolkodásmódot a média által felvázolt helyzet-és általános megoldás elfogadása felé igyekszik elbillenteni.

A szuri-káták

1. A fizikai „megoldás” testbe jutásának egyetlen célja a test-elme tengely fölötti teljes hatalomátvétel. A teljes hatalomátvétel következménye a lélek teljes háttérbe szorulása, és egy másik forrásból származó erő testet öltése. A cél egy digitális báb létrehozása, melyhez sok test-elme nem tud adaptálódni, ezért is gyakori az oltás utáni komplikáció. A jelenlegi technológiának semmi köze a korábbiakhoz, most van először élesben tesztelve (illetve a huszadik század során volt már több tesztmodul, legfőképpen a második világháború alatt).

2. A fent említett vírusprogram mező-elmélet alapú működésének egyik meghatározó alprogramja kifejezetten a spirituális emberekre van programozva. Azt a téveszmét hozza létre, hogy az oltás következménye a testbe kerülve könnyedén átírható, felülírható. A valóság azonban, hogy jelenleg a bolygó lakosságának többsége nem rendelkezik ezzel a tudatossággal, ezért ez a téveszme igen veszélyes. Amennyiben nem egy végtelen és személytelen fényként tapasztalod magad minden pillanatban, akkor te sem vagy rá immunis. S ha akként élnél, még akkor sem ajánlom.

3. A „megoldás”-szereknek a fizikai komponense valójában kis része a történetnek. Míg sokan vitatkoznak azon, hogy a fizikai testnek árt vagy használ-e, a valós kérdés az, hogy mi az a mező, amelyet az oltás minden szinten létrehoz, illetve mi az a frekvencia, amelybe beköt az egyén, a szer által?

4. S a legfontosabb: az az energia, amelyből a jelenlegi vírusprogram és "megoldásai" születtek, egy olyan frekvenciából származik, mely természeténél fogva nem az isteni forráshoz van bekötve, önálló életre nem képes, nem ismeri a szeretet rezgését, önmegsemmisítő és távozóban van ebből az univerzumból. Így mindenkit, aki kapcsolódik hozzá, viszi magával ebbe az irányba, akár tetszik, akár nem.


A valódi immunitás útja

1.Természettel való rendszeres és mély kapcsolat felvétele

2. Tv, média, social media, okostelefonok használatának radikális csökkentése

3. Elme-térből való tudatos kilépés, feltétel nélküli szeretet frekvenciájára való hangolódás

4. Integritás, belső erő, bátorság, belső fény növelése

5. Áldozati szerepek, játszmák letétele, tiszta erő felvállalása

6. Fizikai test megtámogatása természetes módokon 7. Fizikai testtől távol tartani a különféle hatályos beavatkozási módok formáit Írások a témában melyekkel egyetértek: - Integrál Szemléletű Családállítás cikke - A "gyógyelixír" következményei Áldás, AnnaDivya

Photo by Drew Beamer on Unsplash

2,254 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page